Kommende arrangementer

Rygbæringsworkshop

Rygbæring har mange fordele. Det giver mulighed for at barnet kan følge med i hvad bæreren laver, og giver en bedre vægtfordeling på bæreren. Barnet får nærhed, tryghed og har mulighed for at skærme sig hvis indtrykkene bliver for mange. Med barnet på ryggen er det desuden lettere at lave praktiske ting, og mange foretrækker rygbæring til længere gåture og lignende.

På workshoppen gennemgår jeg sikkerhed og teknikker, med udgangspunkt i bindingen ruck, og vi øver til alle føler sig trygge i det. Er der overskud til det, kan vi afprøve flere forskellige måder at få barnet på ryggen, og/eller forskellige afslutninger. Vi runder af med en fælles aftale om at øve videre hjemme, for at holde motivationen oppe.

Da barnet ikke har mulighed for at aflæse bærerens ansigt i forhold til tolkning af verden, vil jeg anbefale at man begrænser vågen rygbæring af børn under ca. 4 mdr. Har du aldrig båret på ryggen før, er det desuden en fordel at barnet har fuld hovedkontrol og har lidt størrelse, før man begynder at øve sig.

Praktisk:

25. august 2020 kl. 10-13. 400kr

(Placering kommer, nær Holbæk, Vipperød eller Mørkøv)

Tilmelding via mail til hej@barselsfys.dk. Oplys dit navn, hvor stort dit bærebarn er, og om du har egen fastvikle med. Jeg sørger for træningsdukker til alle, så vi kan øve trygt og roligt før vi vikler børnene. Er der noget du er i tvivl om, så skriv det. Du kan også skrive allerede nu, hvis du vil have direkte bes

Medbring gerne et tæppe der markerer dit og dit barns område, så vi kan holde afstand. Af hygiejneårsager kan jeg ikke stille snacks frem, så husk vand og lidt at gumle på. Har du symptomer på sygdom skal du selvfølgelig ikke møde op.

Bemærk: Der er begrænset antal pladser og workshoppen afholdes kun hvis der er mindst tre tilmeldte.

Friluftworkshop: Fastvikle nybegynder

Fastviklen er et super alsidigt bæreredskab. Den kan bruges både til store og små børn, på maven, hoften og ryggen, og flere bærere kan sagtens bruge samme fastvikle. Fastviklen tilpasses barn og bærer hver eneste gang man binder, hvilket på én gang er fastviklens styrke og udfordring. For det kræver noget øvelse at få styr på at binde den, så fastviklen sidder og føles godt.

Jeg viser og demonstrerer nogle få grundlæggende bindinger, som kan bruges på mave og hofte, og gennemgår selvfølgelig sikkerheden og ergonomien der hører til. Vi afprøver bindingerne sammen, så I kan få hjælp til og feedback på at bruge dem. I er meget velkomne til at tage jeres egen fastvikle med. Hvis der er interesse for det, kan vi også tale lidt om størrelser og bæreegenskaber, og nogle af de udtryk man støder på fx i salgsannoncer.

Relevant for alle der gerne vil bære i fastvikle, både for gravide og jer der allerede har baby i armene, store som små.

Praktisk:

(Dato kommer, forventet september 2020) kl. 10-13. 400kr

(Placering kommer, nær Holbæk, Vipperød eller Mørkøv)

Tilmelding via mail til hej@barselsfys.dk. Oplys dit navn, om du har baby med i arme eller mave, og om du har egen fastvikle med. Bliver der brug for det, vil jeg pakke en lille taske til hver deltager, så vi ikke får blandet bakterier unødigt på dagen. Er der noget du er i tvivl om, så skriv det.

Medbring et tæppe du og evt. baby kan sidde på, og som markerer jeres område så det bliver nemt at holde afstand. Af hygiejneårsager kan jeg ikke stille snacks frem, så husk vand og lidt at gumle på. Har du symptomer på sygdom skal du selvfølgelig ikke møde op.

Bemærk: Der er begrænset antal pladser og workshoppen afholdes kun hvis der er mindst tre tilmeldte.